Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Optužio Mamića

Ćiro napao 'gazde': 'Da imaju morala, otišli bi i Mamić i Šuker'

U svom je stilu Miroslav Blažević komentirao smjenu na mjestu izbornika hrvatske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ćiro Blažević je još jednom ponovio svoje, ne baš dobro, mišljenje o Zdravku Mamiću. Ovaj je put čak otišao korak dalje.

>> Štimac je smijenjen, Šukeru nije podnio ostavku: Niko Kovač novi izbornik!

>> Otto Barić ponudio pomoć: 'Niko Kovač će donijeti ono što nam treba'

"Šuker obmanjuje javnost kada kaže da je on to odlučio. To je Mamić odlučio. Na sudu ću dokazati da je u avionu Mamić svima njima uvjetovao da se postavi Niko Kovač. Govorio je "to je najbolje za narod". Tog Štimca jadnog su odj***i. Pa da imaju malo morala i Šuker i Mamić bi otišli. J***m ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira! Nema regularnosti u hrvatskom nogometu dok je Mamić gazda. A kada nema regularnosti u sportu, onda sport nema svoju svrhu", poručio je Ćiro Blažević za Soundset radio.

Ćiro je uvjeren kako je Davor Šuker njega predodredio za 'akciju play-off.'

"Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju. Ja znam kako bi transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio da bude predsjednik.

Za novog izbornika Niku Kovača Ćiro je rekao kako ima kredit, ali mu nedostaje iskustvo, baš kao i njegovom prethodniku.

Je li Niko Kovač pravi izbor za nasljednika Štimca?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider