Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ali opet...

Belgija u problemima uoči Hrvatske: Najbolji igrači - ozlijeđeni

Hrvatska i Belgija u petak igraju kvalifikacijsku utakmicu na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najjača reprezentacija A skupine, Belgija stiže u Zagreb. U petak od 18 sati na Maksimiru ćemo gledati derbi skupine u kojem Hrvatska traži bodove kako bi izbjegla moguću dramu u posljednjem kolu protiv Škotske (utorak). Još uvijek postoji opasnost da naša reprezentacija bude najgora druga i ne izbori dodatne kvalifikacije.

>> Guardiola štedio Mandžukića, a evo i zašto

Izbornik Belgije Marc Wilmots nema baš bajnu situaciju uoči utakmice. Za vikend je zbog ozljeda ostao bez dva stožerna igrača, kapetana Vincenta Kompanyja iz Manchestr Cityja i te veznjaka Marouanea Fellainija iz Manchester Uniteda.

Fellaini će nakon pretraga znati mora li pauzirati i nekoliko mjeseci zbog ozljede zapešća, dok Kompany danas ide na dodatni pregled. Vijesti govore kako još uvijek osjeća bol u mišiću i vjerojatno će propustiti utakmicu u Zagrebu.

Ranije je još otpao jedan od najboljih strijelaca Premierlige Christian Benteke.

No, usprkos ozljedama Wilmots ima sjajne pojedince u momčadi. Lukaku u napadu, De Bruyne i Hazard na krilima, Witsel, Dembele i Defour u sredini, Vermaelen i Vertonghen u obrani, Courtois na golu. Ma bolje da dalje ne nabrajamo...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider