Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pao u drugi plan

Real ga otpisao, ali traži 32 milijuna eura: Što će reći tri velikana?

Branič Real Madrida Fabio Coentrao (26) karijeru bi mogao nastaviti u Premier ligi, jer su za njega zainteresirani Arsenal, Liverpool i Manchester United, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je veći dio prošle sezone bio prva opcija trenera Carla Ancelottija, ove sezone pao je u drugi plan i skupio je samo 10 nastupa.

Minutaža mu se nešto povećala nakon ozljede Brazilca Marcela, inače prve Ancelottijeve opcije na lijevom beku, ali daleko je to onog onog što priželjkuje igrač ovakvog kalibra.

Fabio Coentrao je stigao u Real 2011. godine iz Benfice, a sada ga je madridski klub spreman prodati za 32 milijuna eura.

U igri su Manchester United, Arsenal i Liverpool, ali nekako je teško vjerovati da bi Louis van Gaal doveo i četvrtog lijevog beka u svega šest mjeseci (Shaw, Rojo, Blind).

Logičnijom se čini opcija da bi ovo mogla biti utrka dva, a ne tri kluba, ali s druge strane ne treba potcjenjivati želju Van Gaala da na Old Traffordu napravi totalni remont. Prijelazni rok će razriješiti ovu zagonetku...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider