Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izjava glasnogovornika

Real demantirao natpise o Kovačiću: "To je apsolutno neistinito"

Trakavica oko (ne)odlaska Matea Kovačića iz Real Madrida dobila je nastavak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić u utorak je normalno trenirao sa suigračima u Real Madridu, a klub je demantirao napise španjolskog sportskog dnevnika Marce o njegovom bojkotiranju treninga.

"To je apsolutno neistinito", rekao je Hini glasnogovornik Real Madrida.

Marca je u ponedjeljak izvijestila kako je 24-godišnji vezni igrač priopćio klubu da neće trenirati dok se ne riješi njegov status, odnosno dok ga ne puste da prijeđe u drugi klub gdje bi konstantno igrao u prvoj postavi.

"Kovačić je u utorak počeo trening s grupom igrača, a onda nastavio sam vježbati na travnjaku i u teretani“, izvijestio je Real Madrid objavivši na svojoj internetskoj stranici fotografije s treninga na kojima je i hrvatski reprezentativac.

Trening je, kao i inače, bio zatvoren za medije.

Marca je u utorak izvijestila kako je "Real Madrid popustio" i da će posuditi Kovačića na godinu dana londonskom Chelseaju. Klub nije potvrdio tu informaciju.

"Nemam pojma o tome", rekao je glasnogovornik Reala.

Kovačić nije bio dostupan za komentar, a njegov zastupnik Nikky Vuksan nije odgovorio na upit.

Mateo Kovačić je u Real Madridu tri godine te ima ugovor na još tri sezone, do ljeta 2021. Momčad Real Madrida, na čelu s predsjednikom Florentinom Perezom, u srijedu se vraća u Madrid s američkih priprema.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider