Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opsadno stanje u Madridu

Razdor u Realu: Evo zašto su Casillas, Ramos i društvo 'otkantali' Ronalda!

Dva dana nakon teško poraza Reala na Vicente Calderonu i potom rođendanske veselice Cristiana Ronalada, ne smiruju se strasti u dijelu Madrida koji druka za „blancose“…

Danas je vladalo opsadno stanje u Valdebebasu, sportskom centru Real Madrida. Prvo su ljutiti navijači blokirali prilaze centru noseći u rukama transparente s porukama razmaženim zvijezdama Reala ('Vaš smijeh, naša sramota'), prije svih slavljeniku Ronaldu, a onda je na vrata banuo glavom i bradom Florentino Perez.

VIDEO Deset najvećih sramota Reala: Messi, Romario ili Cruyff, pitanje je sad?

Navijači bijesni zbog Ronaldove zabave, Casillas i Ramos nisu došli: 'Vaš smijeh, naša sramota'

Predsjednik Reala još se nije smirio nakon šokova koju su mu priredili njegovi puleni u gradskom derbiju s Atleticom. Visoki poraz jako peče, ali Pereza još više boli sramotna igra Realovih zvijezda. Perez je osobno došao tražiti objašnjenje od Carla Ancelottija, a porazgovarao je i s igračima.

Još uvijek se ne zna što je im točno poručio, ali s obzirom na kiselo lice predsjednika Reala, nije teško zaključiti da im je održao bukvicu. Atmosfera na današnjem treningu Reala bila je kao na tihoj misi, nikome nije bilo do smijanja i zezanja. Španjolski mediji ističu kako se osjećala distanca između određenih skupina igrača.
Svaki put kad Real „zaroni“ Santiago Bernabeu pogodi potres, manji ili veći, ovisi o trenutku i značenju utakmice. Sjetimo se samo što se događalo nakon zadnjeg poraza na Anoeti, no ovaj put je amplituda bila barem deset puta veća, jer nije isto izgubiti od Real Sociedada i velikog gradskog suparnika, i to još tako uvjerljivo.

Real je na Vicente Calderonu pretrpio jedan od najtežih poraza u svojoj povijesti, a na sve se nadovezao rođendanski „party“ najveće zvijezde koji je jasno naznačio razdor u momčadi i ponovno otvorio stare priče o klanovima u svlačionici. Kako inače objasniti da nijedan Španjolac nije došao na veselicu? Ako neki nisu ni pozvani, tim još gore. Perez je navodno htio stopirati zabavu, ali Ronaldo mu je poslao „odbijenicu“. Spekulira se da su španjolski igrači tražili od Ronalda da organizira večeru bez posebnog slavlja, tihu i dostojanstvenu, međutim, Ronaldo nije pristao, a oni onda nisu htjeli doći na zabavu.

OK, previše je ljudi sa svih strana svijeta došlo da bi otkazao „party“, ali Realovi navijači se pitaju: je li se baš moralo toliko slaviti i „kreveljiti“? I zašto je uopće dopušteno kamerama da snimaju, zar se sve mora komercijalizirati? Eh, da nije bilo kamera i fotoaparata, kakav bi onda bio odjek na društvenim mrežama. Znamo da što se više „lajka i klika", to su veći marketinški ugovori. Nisu nogometne zvijezde odnosno njihovi PR timovi toliki aktivni na društvenim mrežama zbog „pikula“ i radoznalosti. Neki očito ne propuštaju priliku uzeti "pinku" ni kada dan prije dobiju „toljagom“ po glavi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider