Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što ti je sudbina...

Navijači bijesni zbog Ronaldove zabave, Casillas i Ramos nisu došli: 'Vaš smijeh, naša sramota'

Realov brodolom na Vicente Calderonu i rođendanska zabava Cristiana Ronalda teško su pali navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu je Atletico pregazio Real s čak 4:0 i tako nastavio brutalnu osvetu zbog šokantnog gubitka finala Lige prvaka pogotkom u sudačkoj nadoknadi. Čak šest sljedećih utakmica Real nije uspio pobijediti Atletico. Momčad Diega Simeone uspjela je što nitko nikad nije u jednoj sezoni.

VIDEO CR7 nije teško pao poraz: Proslavio rođendan pred 150 uzvanika

Ono što je navijače Reala dodatno razbjesnilo je i zabava koja se dogodila samo tri sata nakon debakla protiv gradskog rivala. Cristiano Ronaldo slavio je svoj 30. rođendan u jednom restoranu. Dan kasnije, mediji su bili puni fotografija, inače normalnih za jednu zabavu. Za sve je kriva ta utakmica i tih 4:0, inače zabavljanje Realovih zvijezdi ne bi bilo toliko sporno.

Španjolci se nisu pojavili, predsjednik Perez bijesan

Pepe, Marcelo, Navas, James, Khedira i Modrić stigli su na zabavu, dok je stručni stožer bio zastupljen Fernandom Hierrom i Paulom Clementom. Nije Ronaldo pozvao baš sve iz Reala, ali je Ikera Casillasa i Sergija Ramosa koji se nisu pojavili baš kao niti jedan španjolski nogometaš.

Smatrali oni da ne bi trebali ništa slaviti nakon 4:0 ili ne, više nije ni važno, jer svi su to protumačili upravo tako. Madridski mediji tvrde i kako je Florentino Perez bio bijesan kao ris.

Ono što mnogi zamjeraju Ronaldu, osim blijede igre na utakmici, je što nije zabranio snimanje cijele zabave. On je uživao i pjevao dok su navijači tugovali i trpili ismijavanja navijača Atletica.

''Vaš smijeh, naša sramota'', bio je odgovor nekih navijača koji su to napisali na transparent ispred klupskog kampa.

Ronalodv menadžer Jorge Mendes ga danas brani i tvrdi da je bio jako ljutit nakon utakmice, ali nije mogao odgoditi zabavu na kojoj je stiglo oko 150 ljudi, od kojih mnogi iz inozemstva.

Ipak, podatak kako je baš ta proslava bila najkomentiraniji događaj u Španjolskoj na Twitteru u nedjelju, a ne utakmica, govori sve…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider