Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Razlog - nož u leđa

Rat zvijezda u Realu: Evo tko ne voli Ronalda i radije bi uzeo Messija!

Napeta je situacija u svlačionici Kraljevskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svlačionici Reala nikada nema mira, uvijek vlada vrućina. Pojedini španjolski mediji piše da su Cristiano Ronaldo i Isco u lošim odnosima. Toliko lošim da je Isco navodno u jednom uskom društvu naglasio da bi Zlatnu loptu radije dao Lionelu Messiju nego Ronaldu.

Real zakapario novu brazilsku senzaciju i napada Barcinu veliku želju

Razlog je jednostavan - Messi je za Isca osjetno bolji nogometaš.
Isco to ne želi naglas reći da ne bi podigao nepotrebnu galamu, barem tako piše Diario Gol, ali to je navodno njegovo privatno mišljenje.

Animozitet Ronalda i Isca nije od jučer, datira još od ljeta 2016. Spekulira se da je razlog taj što je tada, naime, Ronaldo savjetovao Florentinu Perezu da proda Isca i zadrži Jamesa Rodrigueza. Isco to nikada nije zaboravio Ronaldu, smatra da mu je zabio nož u leđa.

Nezadovoljan statusom u momčadi, cijelu prošlu sezonu spekuliralo se da Isco odlazi, čak se spominjala i Barcelona kao jedna od mogućih kombinacija, no Isco je u pravom trenutku podigao formu i prometnuo su u možda i najboljeg igrača Reala.

Perez je pod pritiskom navijača Reala, kojima je Isco kao Španjolac jedan najvećih od ljubimaca, odustao od svih transfernih kombinacija te je nakon kraćeg natezanja prihvatio Iscove financijske zahtjeve za produljenje ugovora, a Rodrigueza je poslao u Bayern na posudbu.

U Madridu se spekulira da Perez namjerava sljedećeg ljeta vratiti Kolumbijca na Santiago Bernabeu. Real je sklopio dogovor s Bayernom o otkupu ugovora, no čini se da Bavarci više nisu tako sigurni žele li ga kupiti. Rodriguez je dugo figurirao kao ljubimac predsjednika Reala, teško srca ga je poslao u Bayern, ali, eto, možda ga opet vrati pod svoje okrilje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider