Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odavno to nije vidio

Pušnik najavio pojačanja, suparnik oduševljen atmosferom na Poljudu

Hajduk je s 3:1 pobijedio Oleksandriju u uzvratu i tako s ukupnih 6:1 prošao u play-off Europske lige.

Bila je to još jedna spektakularna večer na Poljudu. U godini u kojoj Hajduk ruši sve rekorde po broju članova i pretplatnika, izboren je još jedan play-off Europske lige. Ukrajinska Oleksandrija dva puta je primila po tri pogotka u svojoj mreži i poslužila kao dodatni plamen koji pali atmosferu oko Hajduka.

''Malo sam i emocionalno ispražnjen. Bila je to super pobjeda pred punim Poljudom, u atmosferi koja diže igrače. Igračima sve čestitke, kapetanu Kaliniću, koji je imao dvije sjajne obrane, Tinu koji je preokrenuo. Danas nije bilo lošeg pojedinca'', rekao je Marijan Pušnik.

Trener Hajduka ima dvije pobjede u prvenstvu u dvije odigrane utakmice, a od četiri susreta u Europi slavio je u njih tri.

''Ukupnih 6:1 je super rezultat, odličan. Idemo opet na pivu danas, a sutra ćemo se okrenuti Istri. Još imamo grešaka u predaji lopte, moramo pokušati to ispraviti. Inače, najvažnije nam je naše prvenstvo. Bit će promjena za Istru, ali mislim da će tko god uđe igrati s istom željom i energijom'', rekao je Pušnik i spomenuo moguća pojačanja.

''Još uvijek tražimo bočnog, krilnog i zadnjeg veznog igrača. Sve zavisi od novca, prilike, kvalitete. Igrači koji izlaze u medijima je lista koju netko drugi želi, a samo se preko Branca i mene dolazi u Hajduk.''

Kaže kako je ovo bila najbolja utakmica njegove momčadi otkad je on za kormilom. Priznaje kako je uvijek imao dobre startove s klubovima, a ranije je već najavio kako ne treba očajavati kad stignu prvi porazi.

Njegov kolega na drugoj strani Volodimir Šaran sipao je čestitke na račun domaćina.

''Oni su individualno jača ekipa od nas. MI smo loši u prekidima, kasnije su nas pogreške skupo stajale.''

Naravno, Poljud u vrućim ljetnim noćima izgleda impresivno.

''Navijači ovdje žive za nogomet, odavno nešto takvo nisam vidio.''


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider