Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za ne povjerovati

Procurili detalji ugovora Luke Modrića: Dokaz koliko je Realu vrijedan

Nogometni portal Football Leaks donosi detalje ugovora Luke Modrića i Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednja objava kontroverznog nogometnog portala Football Leaks vezana je našeg Luku Modrića. Spomenuti medij, koji otkriva detalje iz svijeta nogometa koji su manje ili uopće nisu poznati javnosti, došao je u posjed ugovora potpisanog u sezoni 2012/2013.

U ime Reala potpisao ga je Jose Angel Sanchez, a po njemu je Modrić kada je stigao godišnje zarađivao 4,749,670 eura po sezoni. No, kasnije mu je plaća povećana na 5,643,155 eura. Prije dvije godine je Modrić za jednu godinu produžio ugovor koji sada ističe 2018. godine, a Football Leaks nema u posjedu taj dodatak ugovoru u kojem je vjerojatno došlo i do povećanja godišnje plaće.

Ono što je najviše iznenadilo, piše isti portal, je klauzula koju hrvatski veznjak i ponajbolji igrač Real Madrida ima u ugovoru. Ukoliko Luka na svoju ruku pokuša raskinuti ugovor morat će Madriđanima platiti astronomskih 500 milijuna eura!

Upravo je ta klauzula jedan od najboljih pokazatelja koliko Modrića cijene na Santiago Bernabeuu i koliko je važan Realu. Modrić je trenutno uistinu jedan od najboljih igrača Reala, čak i u utakmicama u kojima Madriđani rezultatski kiksaju, hrvatski reprezentativac je uvijek na nivou dajući ritam jednom od najjačih klubova svijeta.

Luka je trenutno lakše ozljeđen. U domaćem porazu u madridskom derbiju protiv Atletica dobio je jak udarac u gležanj zbog kojeg je propustio posljednje dvije utakmice Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider