Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
griezmann presudio

VIDEO Zidane i Real razočarali: Atletico uz pomoć suca uzeo puni plijen

U velikom madridskom gradskom derbiju Real dočekuje Atletico u 26. kolu Primere. Na portalu GOL.hr pratite tekstualni prijenos utakmice...

U velikom madridskom gradskom derbiju Atletico je kao gost slavio protiv Reala s minimalnih 1:0. Strijelac jedinog, ujedno i pobjedničkog pogotka bio je Antoine Griezmann nakon ubojite polukontre.

Real je na centru igrališta izgubio jedan dvoboj za loptu nakon izvedenog ubacivanja sa strane, a među 'krivcima' za to našao se i naš Modrić. Griezmann je nakon toga kombinirao s Felipeom Luisom i na koncu ljevicom zaključio akciju.

Momčad Zinedinea Zidanea je nakon toga dominirala, no nije uspjela probiti čvrstu obranu sastava kojim diktira Diego Simeone. 

Realu nije dosuđen jedanaesterac u 75. minuti nakon što je Gabi, bez da je dirao loptu, oborio Danila u vlastitom šesnaestercu. Sudac je bio blizu, no nije se oglasio...

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi "kraljevskog" kluba koji je ovim porazom ostao treći sa 54 boda. Drugi Atletico sada ima 58 bodova, dok je na vrhu Barcelona sa 63 boda i utakmicom manje.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider