Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve bliže spasu

VIDEO Odlična partija i asistencija Alena Halilovića

Halilović je odradio još jednu dobru utakmicu u dresu Sporting Gijona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović asistirao je za pogodak Sportinga na gostovanju kod Betisa, ali se njegova momčad morala zadovoljiti samo bodom u dvoboju 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva, koji je završio 1-1.

Halilović je u 65. minuti odličnom dugom loptom izbacio Carlosa Castra, a 20-godišnji napadač je nakon dugačkog sprinta hladnokrvno prebacio vratara Betisa za vodstvo gostiju. No, samo dvije minute poslije odlično je u kaznenom prostoru Sportinga reagirao Pezzella na ubacivanje s lijeve strane te preciznim udarcem izjednačio na 1-1, što je ostao konačan ishod dvoboja.

U srazu Espanyola i Deportiva jedan je pogodak odlučio pobjednika. Zahvaljujući golu Asensija u 52. minuti bodovi su ostali u Barceloni. Stipe Pletikosa opet je ostao u ulozi pričuvnog vratara na klupi Deportiva.

Vodeći sastav španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona povećao je svoju prednost na vrhu ljestvice zahvaljujući 2-1 (2-1) pobjedi na gostovanju kod Las Palmasa. Strijelci za novu pobjedu Barcelone bili su Suarez (6) i Neymar (39), dok je za domaće nakratko izjednačio Willian Jose (10). Ivan Rakitić je za Barcelonu odigrao drugo poluvrijeme.

Španjolska Primera, 25. kolo:

Las Palmas - Barcelona 1-2

Espanyol - Betis 1-0

Betis - Sporting 1-1

U nedjelju igraju:

Rayo Vallecano - Sevilla (12.00)

Malaga - Real Madrid (16.00)

Athletic Bilbao - Real Sociedad (18.15)

Granada - Valencia (18.15)

Atletico Madrid - Villarreal (20.30)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider