Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atletico ispred Reala

VIDEO Barca sretno načela Betis, Messi zabio u velikom jubileju

Sa četiri komada Betis je ispraćen u Andaluziju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U skladu s očekivanjima, Barcelona na Camp Nouu nije imala problema protiv Betisa, slavila je sa 4:0 i potvrdila ostanak na vodećoj poziciji, uz utakmicu manje.

Do vodstva su Katalonci stigli uz dosta sreće i poklonjeni penal od strane suca Bikandija. Prvo je dosuđen jedanaesterac zbog navodnog prekršaja vratara Betisa Adana na Lionelu Messiju iako snimke sugeriraju da je Argentinac pao kao pokošen nakon što je Adan izbio loptu, sudarivši se s Adanom.

Da nevolja za Betis bude već, iz dosuđenog jedanaesterca Neymar je pogodio prečku, ali se lopta odbila, a Heiko Westermann je u želji da ju izbije ispred Ivana Rakitića poslao u vlastitu mrežu.

U svom 500. nastupu za Barcelonu Messi je povećao prednost Barce u 33. minuti, a priču je zaključio Luis Suarez s dva gola u drugom poluvremenu.

Ranije je Real Madrid svladao Real Sociedad na Santiago Bernabeuu, a uspješan je bio i treći član vodećeg terceta.

Atletico Madrid je u mini-madridskom derbiju kao gost pobijedio Rayo Vallecano 2:0, zabivši dva pogotka u samoj završnici. Correa je donio vodstvo Atleticu u 88., a Griezmann je u 90. minuti potvrdio pobjedu.

Dodajmo kako je mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović igrao je svih 90 minuta za Sporting iz Gijona koji je izgubio na gostovanju kod Eibara s 2:0. Golove za domaće postigli su Keko u 55. i Baston u 62. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider