Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uskoro zajedno?

Ponuda nije ni stigla, a Ibrahimović je već poslao jasnu poruku Ronaldu

Posljednjih 10-ak dana puno se govori o Cristianu Ronaldu, ponajboljem nogometašu svijeta, i njegovom potencijalnom odlasku u redove francuskog moćnika PSG-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlog je Ronaldovo koketiranje s PSG-ovim trenerom Laurentom Blancom i vlasnikom pariškog kluba Nasserom Al-Khelaifijem nakon utakmice Real Madrida i PSG-a u Ligi prvaka. Ronaldo je Blancu nego šaputao na uho, a Al-Khelaifija je srdačno pozdravio pred svim novinarima dok je ovaj davao intervju, iako ga je mogao zaobići.

Novi dokaz da Ronaldo napušta Real: Vagoni eura čekaju mig

VIDEO Ronaldo 'otpilio' gazdu Reala, pa 'gugutao' s PSG-ovim moćnicima

Što o tom potencijalno senzacionalnom transferu misli glavni igrač PSG-a Zlatan Ibrahimović otkrio je u razgovoru za Gazzettu dello Sport, nakon što je po 10. put proglašen najboljim nogometašem Švedske.

"Bez obzira na to što kažete ili napišete, u PSG-u postoji samo jedan šef", rekao je Šveđanin pa nastavio.

"Od početka se smatram dijelom ovog projekta. Sada je sve puno lakše kada smo izgradili odličnu momčad", smatra Ibra, a o svojim planovima za budućnost kaže:

"Sve je moguće. Trenutno se osjećam sjajno i igram jako dobro, ali ne mogu znati što će biti za šest mjeseci. Dok god osjećam da i dalje pridonosim momčadi na travnjaku ja ću igrati", zaključuje Ibra.

Ibrahimović je Portugalcu poslao jasnu poruku što može očekivati ukoliko se odluči prihvatiti silne milijune dolara koje mu nude PSG-ovi moćnici. Svi su upoznati s Ronaldovim egom i s time koliko zapravo voli i traži da se sve vrti oko njega. Šveđanin je i više nego jasno dao do znanja da dok je on u Parizu to neće tolerirati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider