Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potres u Madridu

Novi dokaz da Ronaldo napušta Real: Vagoni eura čekaju mig

Novi val spekulacija oko odlaska Cristiana Ronalda iz Real Madrida zahvatio je Španjolsku, Francusku i cijelu Europu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pariški Le Parisien izašao je s najnovijem verzijom razgovara između Cristiana Ronalda i Laurenta Blanca netom nakon utakmice Real Madrida i PSG-a na Santiago Bernabeuu u 4. kolu Lige prvaka.

VIDEO Real strahuje: Procurilo što je Ronaldo šapnuo treneru PSG-a

„Čestitam, momčad ti je igrala jako dobro. Volio bih raditi s tobom“, navodno je Ronaldo šapnuo u uho francuskom treneru.

Sugestija je više nego jasna i naravno da je ova verzija izazvala veliki publicitet u Španjolskoj, prenose je gotovo svi vodeći španjolski mediji.

U jednom su svi manje-više suglasni: Ronaldo je svjesno napravio što je napravio, nema sumnje da dobro znao da će njegovo šaputanje s Blancom na otvorenoj sceni i namigivanje predsjedniku PSG-a izazvati val spekulacija. Da je htio da se točno zna što je rekao Blancu, ne bi stavio ruku na usta. Time je pokazao da je itekako svjestan situacije.

Teško da mogu biti slučajne njegove izjave za Kicker dan-dva prije utakmice kada je utvrdio da je moguć njegov odlazak iz Reala, a da u slučajnost ne vjeruje ni predsjednik Reala Florentino Perez pokazao je „mixed zoni„ kada je Ronalda upitao zašto je to izjavio.

Prilično hladan susret predsjednika i najveće zvijezde Reala govori više od tisuću riječi, pogotovo kada se uzme u obzir Ronaldov srdačni pozdrav s Nasserom Al-Khelaifijem.

Le Parisien tvrdi da je predsjednik PSG-a i dalje odlučan u nakani da Ronalda dovede na Park prinčeva i da neće žaliti sredstava da to ostvari. Torbe, bolji reći vagoni eura su već spremljeni, čeka se samo mig s Bernabeua.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider