Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A još cijela srijeda...

Poljud se puni za derbi, Hajduk objavio: "Više od 20.000 navijača nabavilo ulaznicu"

Iako je veliki derbi Hajduk - Dinamo pao na srijedu, navijače Hajduka to neće omesti da budu velika podrška svom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveći derbi hrvatskog nogometa i sporta općenito - Hajduk - Dinamo - mogao bi biti odigran na dupkom ispunjenom Poljudu.

Utakmica počinje u srijedu u 19:00, a Hajduk je u poslijepodnevnim satima utorka objavio kako je svoje mjesto na tribinama osiguralo više od 20.000 navijača.

U tu brojku ulazi preko 7.000 Hajdukovih pretplatnika i još oko 13.000 navijača koji su kupili ulaznicu za ovaj derbi. Budući da je ova objava s Poljuda lansirana više od 24 sata uoči početka dvoboja, jasno je kako će Poljud biti odlično popunjen, premda se kalendar tako posložio da  se susret velikih rivala ne igra vikendom nego usred tjedna.

Za očekivati je, kao što je to uobičajeno, da će još nekoliko tisuća pristaša Majstora s mora po svoj dragocjeni papirić krenuti na sam dan utakmice što sve skupa navodi na zaključak da bi Poljud mogao biti sasvim krcat.

Hajduku je ovaj derbi kudikamo važniji nego Dinamu jer Splićani se bore za mjesto u Europi, dok će Zagrepčani sigurno obraniti naslov prvaka i njima gostovanje na Poljudu više znači u pogledu prestiža nego nekog velikog imperativa rezultata...

U svakom slučaju, pred nama je pravi nogometni praznik u gradu podno Marjana...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider