Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči polufinala

Poklepović: Hrvatska mora igrati na Poljudu, a Hajduk želi finale Kupa

Trener splitskog Hajduka Stanko Poklepović poručio je kako je hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji obveza igrati utakmice i na stadionu Poljud jer je Split sportski grad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Igranje utakmica na Poljudu ne treba svoditi na prijedlog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera nego su obveza hrvatske reprezentacije, jer postoje razlozi za odigravanje takvih utakmica na Poljudu pošto je Split grad sporta koji ima perfektan stadion i sve što je potrebno za takve utakmice, a ima i publiku kakvu nitko drugi nema", rekao je u utorak Poklepović.

Po Poklepovićevim riječima za utakmice hrvatske reprezentacije na Poljudu nisu potrebni nikakvi sastanci, već "ne samo Davor Šuker nego i cijeli HNS" moraju stvari postaviti tako da se reprezentativne utakmice igraju i u Splitu.

Poklepović je na konferenciji za novinare uoči sutrašnje prve polufinalne utakmice Hrvatskog kupa njegove momčadi protiv nogometnog kluba Split, koja će se igrati u srijedu na Poljudu, 8. travnja, rekao kako je cilj Hajduka plasman u finale tog natjecanja.

"Nas zanima plasman u finale Kupa, a u polufinalu se igraju dvije utakmice tako da sutrašnja utakmica ne mora biti presudna", rekao je Poklepović novinarima u sjedištu Hajduka.

Trener Splita Zoran Vulić je istaknuo kako je ambicija i njegove momčadi plasman u finale Hrvatskog kupa.

"Sutra na Poljudu želimo pozitivan rezultat koji bi nam davao šansu da u uzvratnoj utakmici na našem stadionu Park mladeži ostvarimo prolaz u finale Hrvatskog kupa", rekao je Vulić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider