Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dok svira radio...

Pogledajte reakciju majstora: Pašalić opet zabio za Milan!

Sjajni Chelseajev veznjak koji igra na posudbi u Milanu drugi vikend zaredom bio je strijelac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Crotonea priredili su veliko iznenađenje pobijedivši Inter s 2:1 čime su produžili nadu u prvoligaški spas, dok je Milan rutinski stigao do pobjede protiv Palerma 4:0 uz novi pogodak Marija Pašalića.

Crotone je odigrao možda i najbolju utakmicu ove sezone pobijedivši goste iz Milana 2:1. S nova tri boda Crotone se približio zoni spasa na tri boda minusa. Empoli koji drži 17. mjesto, posljednje koje nudi spas, ima 23 boda, a Crotone 20 bodova. Domaćin je nakon prvog poluvremena vodio 2:0, a oba gola zabio je Diego Falcinelli (18-11m, 22). Inter je u 65. minuti smanjio golom Danila D'Ambrosija (65), no u nastavku susreta nije uspio zabiti i drugi gol kako bi barem izvukao bod.

Ivan Perišić je odigrao cijeli susret, dok Marcelo Brozović nakon očajne predstave protiv Sampdorije nije ulazio u igru.

Čačić ga ne zove, a on zabio drugi vikend zaredom

Milan je rutinski stigao do pobjede protiv otpisanog Palerma 4:0. Domaćin je već nakon prvog poluvremena vodio 3:0, a potom u nastavku još jednim golom potvrdio slavlje.

Rossoneri su poveli u 6. minuti golom Susa, koji je u 19. minuti asistirao Mariju Pašaliću za 2:0. Suso je ubacio s lijeve strane, a bivši igrač Hajduka ispratio je taj centaršut, ubacio se iz drugog plana iza Rispolija i spretno zabio iz blizine za povećanje vodstva Rossonera. Bio je to njegov četvrti gol ove sezone, a drugi uzastopni vikend je strijelac, nakon što je protekle nedjelje donio Milanu bod u Pescari.

Carlos Bacca je u 37. minuti zabio za 3:0, a uvjerljiv nastup Milana okrunio je Gerard Deulofeu u 70. golom za 4:0.

Pašalić je odigrao cijeli susret za domaćine, dok Josip Posavec nije branio za goste.

Roma rutinski, Džeko potvrdio pobjedu

Roma je rutinski odradila gostovanje kod Bologne pobijedivši 3:0. Golove su zabili Federico Fazio (26), Mohamed Salah (41) i Edin Džeko (75). Bruno Petković je u domaćim redovima ušao u igru u 63. minuti.

Udinese je slavio 3:0 protiv Genoe golovima Rodriga de Paula (20, 49) i Daniela Zapate (31). Stipe Perica i Andrija Balić nisu nastupili za domaćine.

U prvom nedjeljnom dvoboju 31. kola Sampdoria i Fiorentina su odigrale 2:2.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider