Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrača sva tri hrvata

Fiorentina u posljednjim sekundama propustila okrenuti Sampdoriju

U Genovi je odigran prvi dvoboj nedjeljnog programa u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Sampdorije dvaput su pred svojim navijačima vodili protiv Fiorentine, ali su na kraju uspjeli osvojiti samo jedan bod odigravši 2-2 u prvom nedjeljnom dvoboju 31. kola talijanskog prvenstva.

Fernandes je već u 5. minuti doveo domaću momčad u vodstvo. Fiorentina je izjednačila u 60. minuti preko kapetana Rodrigueza. Sampdoria je ponovno povela u 71. minuti pogotkom Alvareza, da bi konačnih 2-2 postavio Babacar u 89. minuti.

Isti je igrač u posljednjim trenucima dvoboja propustio čistu priliku koju mu je odličnim dodavanjem namjestio hrvatski reprezentativac Milan Badelj, ali je udarac Senegalca zaustavio domaći vratar Viviano.

Milan Badelj je vrlo dobro odigrao svih 90 minuta za Fiorentinu u čijoj je početnoj postavi bio i Hrvoje Milić, koji je zamijenjen u 73. minuti. Nikola Kalinić je u igru ušao na početku drugog poluvremena. Hrvatski napadač ostao je bez pogotka, a najbliže mu je došao u 78. minuti kad je glavom pogodio vratnicu.

Fiorentina je sa 52 boda ostala na osmom mjestu, a Sampdoria je deveta sa 45 bodova. Vodeći Juventus ima 77 bodova, devet više od drugoplasirane Roma koja ima utakmicu manje.
 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider