Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije city...

Guardiola odradio tajni sastanak u Parizu s budućim poslodavcem?

Pep Guardiola odradio je tajni sastanak u Parizu oko svog angažmana u idućoj sezoni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenosi francuski L'Equipe, španjolski nogometni stručnjak Pep Guardiola očekivano se sastao s čelnicima Manchestera prošloga tjedna u Parizu, no ono što nije bilo očekivano je to da će se sastati s ljudima iz Uniteda.

Prema mišljenju 90 posto nogometnih analitičara Pep Guardiola, koji na kraju ove sezone napušta klupu minhenskog Bayerna, odlazi u Premierligu, točnije Manchester City. Međutim, ako je ova informacija točna, bit će to veliko iznenađenje za cijeli nogometni svijet.

"Guardiola i čelnici Manchester Uniteda sastali su se u Parizu. Mjesto je bio hotel Bristol, smješten u Sant-Honore Fauborg dijelu grada", objavio je novinar France Footballa.

Aktualni menadžer Uniteda Louis van Gaal pod silnim je udarima javnosti zbog loših igara ove, ali i lanjske sezone. United je tek peti u prvenstvu, dok je iz najelitnijeg klupskog natjecanja, Lige prvaka, eliminiran u prvoj fazi.

Za koga će se na kraju Guardiola odlučiti još je prilično neizvjesno. U igri su engleski velikani, oba Manchestera, Chelsea, pa čak i Arsenal. No City jedini ima potrebnu moć da plati Guardiolu koliko god ovaj poželi i da mu dovede kojeg god igrača traži.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider