Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Pozdrav svima..."

Velika zvijezda Juventusa ima koronavirus, zaražena i njegova djevojka!

Nakon što je otkriveno kako tri nogometaša Juventusa imaju koronavirus, talijanski mediji se pitaju kako je moguće da su čelnici kluba dozvolili nekim igračima da otputuju u inozemstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač talijanskog nogometnog prvaka Juventusa Paulo Dybala (26) ima koronavirus, potvrdio je argentinski reprezentativac na društvenim mrežama.

Zaražena je i njegova djevojka Oriana Sabatini.

"Pozdrav svima, želio sam vas obavijestiti da smo dobili rezultate za Covid-19 test i Oriana i ja smo pozitivni", napisao je argentinski internacionalac.

"Srećom, osjećamo se sjajno", dodao je 26-godišnji napadač.

gol expired Nevjerojatna odluka: Dok Italija broji mrtve, jedan prvoligaš se vraća treninzima! divider

Dybala je treći igrač Juventusa koji ima koronavirus nakon Danielea Ruganija i Blaisea Matuidija.

"Paulo je u izolaciji od srijede i slijedi uobičajeni režim. Dobro je i bez simptoma", poručili su iz redova torinske Stare dame.

Dybalin suigrač Rugani prvi je igrač koji je u Serie A zaražen koronavirusom.

"Dobro sam, nemam simptome o kojima stalno čitate vijesti i optimističan sam. Ne bojte se, proći ćemo ovo zajedno", poručio je Rugani nakon kojeg se zarazio i Matuidi.

Nakon što je otkriveno kako tri nogometaša Juventusa imaju koronavirus, talijanski mediji se pitaju kako je moguće da su čelnici kluba dozvolili Gonzalu Higuainu, Miralemu Pjaniću, Douglasu Costi i Samiju Khediri da napuste zemlju - prije nego što je istekao period od 14 dana karantene.

gol expired I Lewis Hamilton u samoizolaciji: Družio se s dvoje poznatih koji su pozitivni na koronavirus! divider
 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola a todos, quería comunicarles que acabamos de recibir los resultados del test del Covid-19 y tanto @orianasabatini como yo dimos positivo. Por fortuna nos encontramos en perfecto estado. Gracias por sus mensajes y un saludo a todos 💪🏼💪🏼💪🏼 Ciao a tutti, volevo informarvi che abbiamo appena ricevuto i risultati del test Covid-19 e sia io che Oriana siamo risultati positivi. Fortunatamente siamo in perfette condizioni. Grazie per i vostri messaggi. Un saluto a tutti! 💪🏼💪🏼💪🏼 Hi everyone, I just wanted to inform you that we have received the results for the Covid-19 test and both Oriana and I have tested positive. Luckily we are in perfect conditions. Thanks for your messages. 💪🏼💪🏼💪🏼

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider