Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogima nije lako

Higuain unatoč samoizolaciji hitno napustio Italiju, Lukaku ne smije do bolesne majke: ''Loše je''

Zvijezde Serie A svaka se na svoj način nosi sa samoizolacijom zbog koronavirusa, ali rijetkima poput Gonzala Higuaina dopušteno je da napuste Italiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Juventusa Gonzalo Higuain otputovao je u Argentinu usprkos mjeri samoizolacije zbog koronavirusa, prenose talijanski mediji.

Gazzetta dello Sport navodi da je 32-godišnji napadač bio negativan na COVID-19 te da je privatnim zrakoplovom otputovao u rodnu Argentinu kako bi bio sa svojom bolesnom majkom.

Dvojica suigrača iz Higuainove ekipe, Daniele Rugani i Blaise Matuidi, bila su pozitivna na koronavirus, no pretpostavlja se da je Higuain pokazao medicinsku dokumentaciju i da mu je dopušteno otputovati.

gol expired Prije 10 godina kultna mala momčad šokirala je Juve: Trenutak magije za epski preokret i težak šamar Staroj dami divider

U to vrijeme, zvijezda Intera Romelu Lukaku progovorio je o svom iskustvu samoizolacije, pri čemu je bivši napadač Uniteda priznao da mu nedostaje obitelj.

''Razmišljam o svima. Loše je. Ne možete više imati kontakt s ljudskim bićem. Nedostaju mi treninzi i utakmice pred navijačima. Sada počnete cijeniti ono što imate'', rekao je Lukaku u videointervjuu s bivšim engleskim reprezentativcem Ianom Wrightom.

''Morate biti vrlo oprezni jer možete nekoga dodirnuti i pokupiti virus. Moja majka ima dijabetes i spade u rizičnu skupinu pa se ne mogu čak ni vratiti kući i dodirnuti je'', zaključio je napadač Intera.

gol expired U kojem svijetu ovaj čovjek živi? Nevjerojatna poruka vezana za Olimpijske igre divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider