Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otvoren put

Manchester United slomio Real Madrid i Juventus: Pada brutalni rekord!

Paul Pogba najtraženiji je igrač ovoga ljeta među nogometnim moćnicima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovo ljeto trebalo bi biti vrlo, vrlo aktivno kada je trgovanje igračima u pitanju. Neki transferi već su se dogodili, no oni najveći tek se trebaju dogoditi. Jedan od tih potencijalnih transfera je odlazak Paula Pogbe iz Juventusa, a prema pisanju britanskog Sky Sportsa, koji redovito raspolaže pouzdanim informacijama, Manchester United ostao je jedini kandidat za njegovo dovođenje.

"Real Madrid odustao je od dovođenja Paula Pogbe zbog financijskih razloga", piše Sky Sports, te se poziva na neimenovani izvor blizak ovom potencijalnom transferu.

Financijska snaga Manchester Uniteda daleko je veća od Realove i to bi čini se mogao biti vrlo važan faktor u utrci za francuskog veznjaka. Drugi važan detalj bit će menadžer Mino Raiola, koji je ovoga ljeta već doveo svoju dvojicu 'štićenika' na Old Trafford - Zlatana Ibrahimovića i Henriha Mhitarjana.

Početna cijena za Pogbu iznosi 100 milijuna eura, no bit će tu još dodatnih troškova (menadžerskih) kao i bonusa za francuskog igrača. Sama cijena kompletnog transfera trebala bi doseći nevjerojatnih 125 milijuna eura, dok će tjedna plaća za Pogbu iznositi 250 tisuća funti. United je za Pogbu pripremio petogodišnji ugovor vrijedan preko 76 milijuna eura!

Pogba bi se tako mogao vratiti u United koji je napustio 2012. godine kao slobodan igrač! Novi menadžer Jose Mourinho ima Francuza na prvom mjestu svog šoping popisa ovoga ljeta, a kada 'The Special One' nešto poželi, on to u pravilu i dobiva.

Recimo i da će se Real Madrid vjerojatno okrenuti Andreu Gomesu, Portugalcu koji je igrač Valencije, i koji vrijedi dvostruko manje od Pogbe. Dvojica spomenutih igrača će se sastati večeras u finalu Europskog prvenstva u dvoboju Francuske i Portugala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider