Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će ludnica

VIDEO Ibra na liječnički stigao helikopterom pa poručio: 'Vrijeme je za Zlatana'

Zlatan Ibrahimović u svom je stilu stigao u prostorije Manchester Uniteda gdje je kompletirao svoj transfer...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović u četvrtak je obznanio da je njegova iduća destinacija Manchester United, a već dan kasnije obavio je liječnički pregled u Carringtonu gdje je stigao u velikom stilu - helikopterom!

Ibra je u trening-centar Manchester Uniteda stigao na sebi svojstven način, dok su na isti dan u gradu osvanuli veliki plakati sa Ibrinim likom i njegovom famoznom rečenicom koju je izgovorio kada je objavljivao svoju odluku "Manchester, dobro došao u Zlatan".

Nakon što je prošao liječnički pregled Ibrahimović je potpisao ugovor vrijedan oko 240 tisuća eura tjedne plaće. Ubrzo nakon toga snimljen je i kratak video koji je United objavio na profilima svojih društvenih mreža u kojem Zlatan izlazi iz mraku, uz napetu muziku, i izgovara "It's Zlatan time" (vrijeme je za Zlatana).

"Sretan sam što ću karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Radujem se izazovu igranja u Premier ligi. Jedva čekam početak nove suradnje s Joseom Mourinhom. Tijekom karijere sam uživao i imam lijepe nogometne uspomene. Sada lijepe stvari želim doživjeti i u Engleskoj," poručio je švedski napadač u kratkom razgovoru nakon potpisa.

Nakon što mu je u lipnju završio ugovor s francuskim prvakom Paris St Germainom, Ibrahimović je skrivao ime kluba u kojem će nastaviti karijeru. Mediji su nagađali kako će preseliti na Old Trafford, premda se spominjao i prelazak u Kinu i SAD.

U svakom slučaju svi jedva čekaju novu sezonu i uzbuđenje koja donosi. Podsjetimo, u United je na menadžersku klupu sjeo Jose Mourinho, dok je u isti grad, ali na klupu Cityja, sjeo njegov veliki rival Pep Guardiola. Osim njih tu su Jürgen Klopp (Liverpool), naš Slaven Bilić (West Ham), Arsene Wenger (Arsenal), Antonio Conte (Chelsea)...

'Crveni vragovi' će biti njegov osmi klub nakon što je igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i posljednje četiri godine za PSG. Na Old Traffordu će ga voditi Jose Mourinho s kojim je surađivao u Interu. Do sada je u karijeri upisao 677 nastupa postigavši 392 gola, a prošla sezona mu je bila najbolja nakon što je postigao 50 golova.

Ibrahimović se nakon švedskog ispadanja na Europskom prvenstvu u Francuskoj oprostio od reprezentacije. Za švedsku vrstu je odigrao 116 utakmica i postigao je rekordna 62 gola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider