Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još incidenata

Strani mediji u šoku: Slike kako Srbi pale zastavu NATO-a obišle svijet!

Utakmica Srbije i Albanije već danima je privlačila pozornost medija, a da bi moglo doći do incidenata shvatila je i UEFA koja je u posljednji trenutak za taj susret visokog rizika zabranila dolazak gostujućih navijača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

A što se Albancima sprema u Beogradu talijanskoj Gazzetti objasnio je uoči utakmice talijanski strateg na klupi Albanije Gianni De Biasi.

VIDEO Kaos u Beogradu: Prekinuta utakmica, tučnjava Srba i Albanaca, dron spustio zastavu 'Velike Albanije'!

''Utakmica u Beogradu bit će izuzetno teška i očekujem negostoljubivu atmosferu. Neće biti lako igrati u atmosferi linča. Čuo sam da na srpskim TV postajama već danima mole navijače da ne pale albanske zastave'', rekao je De Biasi, a sve najave ove utakmice ispostavile su se točnima i na kraju utakmica nije odigrana do kraja.

FOTO - RASPALIO SRBE: 'On je stavio albansku zastavu na dron!'

A albanski mediji pišu kako su se i na dan utakmice u Beogradu palile njihove zastave, dok su srbijanski mediji pisali o tome kako se određeni dio Albanaca probio do glavnog grada Srbije i tijekom dana provocirao Srbe.

DAČIĆ BIJESAN - Evo što je poručio nakon utakmice!

No, osim tučnjave igrača i kaosa o kojem smo već pisali ranije, a zbog kojeg je prekinuta spomenuta utakmice, na stadionu Partizana se dogodilo još nekoliko incidenata.

Naime, srbijanski navijači sukobili su se s policijom, a spaljena je i zastava NATO saveza. To su sve zabilježili i fotoreporteri poznatih agencija pa je ta slika brzo obišla svijet.

U svakom slučaju, sinoć su se na stadionu u Beogradu mogle vidjeti neprimjerene scene kojima svakako nije mjesto na sportskim terenima. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider