Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte najnoviju snimku

VIDEO Kaos u Beogradu: Prekinuta utakmica, tučnjava Srba i Albanaca, dron spustio zastavu 'Velike Albanije'!

Utakmica između reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu sinoć je prekinuta u 44. minuti nakon bizarnog događaja poslije kojeg su uslijedili neredi.

Filmski scenarij gledali smo sinoć na stadionu Partizana u Beogradu. Kvalifikacijska utakmica za Euro je prekinuta, a nekoliko stvari zbilja zvuči nevjerojatno. Dron sa zastavom, upad navijača na teren i napad na Albance, uhićenje brata albanskog premijera koji je navodno sve organizirao. No, krenimo redom...

Oni su krivci za kaos u Beogradu: Na FB-u priznali upravljanje letjelicom!

VIDEO Ludilo u Tirani: Tisuće navijača dočekalo 'nacionalne heroje'

Sjećate se njega? Osuđivani huligan među prvima krenuo u obračun s Albancima

Strani mediji u šoku: Slike kako Srbi pale zastavu NATO-a obišle svijet!

VIDEO Huligani spalili dres albanskom nogometašu: 'Četiri igrača su ozlijeđena'

Teška provokacija: dron donio zastavu 'Velike Albanije'

Pred sam kraj prvog poluvremena kod rezultata 0:0 iznad terena stadiona Partizana pojavio se mali leteći objekt tzv. dron sa zastavom 'Velike Albanije'.

Zastava je lebdjela iznad stadiona Partizana, no srpski nogometaš Stefan Mitrović nekako je uhvatio zastavu, a na njega su potom nasrnuli albanski nogometaši u pokušaju da mu je otmu. Na teren je potom utrčalo nekoliko navijača, a jedan je stolicom nasrnuo na albanskog igrača.

Uslijedio je kaos i opća tučnjava, pa je sudac utakmice Martin Atkinson iz Engleske odlučio prekinuti dvoboj.

Brat albanskog premijera uhićen pa pušten

Na stadionu Partizana odmah je uhićen Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame. Njega su snage sigurnosti privele u VIP loži stadiona pod sumnjom da je organizirao i rukovodio cijelim događajem. Kasnije je pušten, javljaju srpski mediji jer je pokazao američku putovnicu. A danas su na Facebooku krivci i priznali upravljanje akcijom..

Nakon konzultacija koje su trajale s predstavnicima UEFA-e te nogometnih saveza Srbije i Albanije odlučeno je kako se dvoboj definitivno prekida. Srpski mediji pišu kako su Albanci od UEFA-e inzistirali da se isprazni cijeli stadion, policija je čak i ispraznila dio južne tribine, a srpski nogometaši su izašli na teren čekajući nastavak i albanske igrače, no pronađeno je kompromisno rješenje - prekid.

Dodajmo kako se u izravnom tv-prijenosu čulo se i skandiranje protiv srbijanskog premijera Aleksandra Vučića.

Inače, utakmica Srbija - Albanija proglašena je dvobojem visokog rizika i angažirano je oko 4000 policajaca. Iako je dolazak gostujućih navijača bio zabranjen, Albanci su preko društvenih mreža najavljivali kako stižu u Beograd, što je dodatno naelektriziralo atmosferu, a vrhunac je uslijedio sa zastavom u 44. minuti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider