Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'zločin protiv sporta'

Iskren do bola: 'Ako Ibra ode u mirovinu, treba ga poslati u zatvor'

Menadžer Zlatan Ibrahimovića slikovito je opisao što bi značio odlazak njegovog pulena u mirovinu na kraju sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović jučer je promašio jedanaesterac, ali kasnije i zabio gol u remiju PSG-a i Manchester Cityja (2:2) u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. No, novinare je nakon susreta, čak i više od utakmice, zanimalo gdje će Ibrahimović nastaviti karijeru nakon što mu na kraju sezone istekne ugovor. Međutim, Šveđanin nije želio komentirati.

Nešto pričljiviji na tu temu bio je njegov agent Mino Raiola, ali ni on nije bio konkretan.

"Zlatan i dalje ima volju i svi klubovi koji su mu ponudili ugovor to znaju. On nema potrebu nastaviti karijeru zbog novca, već da dokaže kako još uvijek može igrati na visokoj razini. 75 milijuna eura za odlazak u Kinu? Nikad u karijeri nisam komentirao cifre pa neću ni sada. No, iako ne mogu reći da novac nije bitan u cijeloj priči, u ovom slučaju neće biti presudan", kazao je Raiola pa se osvrnuo na nedavnu Ibrahimovićevu izjavu u kojoj je tvrdio kako je odlazak u mirovinu isto realna opcija.

"Ako ne želi nastaviti zbog sebe, neka nastavi zbog mene. Ako prestane igrati, to je kao da izbacite Mona Lisu iz muzeja. To je zločin protiv sportske humanosti. Ako odluči umiroviti se, trebalo bi ga strpati u zatvor dok ne promijeni mišljenje. On nije običan igrač, iznimno je moćan i može još dugo trajati. Ako se mene pita, on mora još barem pet godina biti na travnjacima".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider