Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ludo, ludo ljeto

Sada je stvorio još veći kaos oko Ibre: Gdje na kraju ide?

Menadžer Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola dodatno je zakuhao situaciju s nastavkom karijere Šveđanina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kakav će ovo biti prijelazni rok… Real prije kazne FIFA-e, koja je vjerojatno prolongirana za zimu, mora u poveći šoping, kao i Atletico, a tu je i Pep Guardiola koji već potajno po Europi gura kolica i važe skupe proizvode u trgovačkim centrima kao nedavno u Amsterdamu.

Arsenal je praktički naredio Arseneu Wengeru da u svojoj posljednjoj sezoni na klupi troši koliko zna i umije. Manchester United na očaj svojih navijača opet mora u kupovinu jer je Van Gaal na odlasku, a kupovao je loše. Ne zaboravimo Kineze, nove igrače koji su totalno poremetili tržište.

A jedan od najvećih ulova bit će Zlatan Ibrahimović. 34-godišnjem Šveđaninu ističe ugovor, a Parižanima je jasno, pomalo uvredljivo, poručio da nema šanse da ostane na Parku prinčeva. Njegov menadžer potpuno je zakuhao stvar u talijanskoj Gazzetti dello Sport, ali to je Mino Raiola.

''S obzirom na njegovu fizičku spremu i glavu, rekao sam mu da može igrati još pet godina. Da, pet godina. On ima nevjerojatnu energiju. On nije čovjek. Mnogi nisu ni svjesni što je on sve u stanju učiniti'', poručio je nogometni menadžer iliti trgovac nogometašima iz Italije.

Je li već pala odluka gdje će nastaviti karijeru?

''To će biti specijalna odluka'', u stilu Josea Mourinha odgovorio je Raiola.

Jesu li Kinezu zbilja Ibri ponudili 70 milijuna eura po sezoni?

''Ne želim otkriti cifru, ali je vrlo velika. On ima ponude sa svih kontinenata, ali još slika nije potpuna. Idem na godišnji odmor, a kad se vratim neke će stvari biti jasnije.''

Ibrin menadžer tvrdi kako šeici iz PSG-a čine sve kako bi ga zadržali u Parizu te kako unatoč njegovim izjavama ta opcija još nije odbačena. Spominje se zanimanje Manchester Uniteda, West Hama i Arsenala.

''Svi veliki klubovi su pokucali na naša vrata. Naravno, osim Man Cityja kojeg će voditi Pep Guardiola.''

Postoji i opcija i sa Serie A u kojoj je Ibra igrao za sva tri najveća kluba – Juventus, Inter i Milan.

''Svi su nam poslali ponude. Čak i Napoli, ali oni su samo dobri u snimanju filmova'', opleo je Raiola po tamošnjem gazdi De Laurentiisu, inače poznatom filmskom producentu.

Jedva čekamo ljeto..

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider