Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tudor zadovoljniji

Trener Dnjipra na udaru zbog Hajduka: 'Neće nam biti lako u Splitu'

Nakon pobjede Dnjipra protiv Hajduka zadovoljniji je bio Igor Tudor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dnjipro je u prvoj utakmici play-offa Europske lige pobijedio Hajduk s 2:1. To je aktivan rezultat za Splićane i to je najvažnije. Zato je na press konferenciji nakon utakmice zadovoljniji bio poraženi (Tudor) nego pobjednik (Miron Markevič).

Hajduk umalo šokirao Dnjipro, Poljud će biti krcat u uzvratu!

''Šteta zbog drugog gola, ali ovo je otvoren rezultat za uzvrat. Dnjipro je prava ekipa koja nas nije s ničim iznenadila. Imali su puno šansi, ali imali smo ih i mi. Ovo je tek prvo poluvrijeme i sve je otvoreno, a mi možemo igrati još bolje'', poručio je Igor Tudor nakon utakmice.

U Ukrajini još uvijek vlada mala nevjerica što je Dnjipro ispao od Kopenhagena u 3. pretkolu Lige prvaka. Prolazak protiv Hajduka je obavezan za domaće medije. Čak i bez Konopljanke i Matteusa, Hajduk po njima nije momčad koja bi trebala zaustaviti Dnjipro.

Zato je domaći trener Miron Markevič bio na udaru tijekom press konferencije. A on nije imao sreće jer su mu napadači još jednom zakazali.

''Mogli smo slaviti uvjerljivije da smo ranije zabili. Vratar Hajduka je heroj i zaslužuje braniti za reprezentaciju'', branio se Markevič i poručio:

''U Splitu nam neće biti lako. Ako mislimo igrati Europsku ligu, tamo moramo nadoknaditi što smo ovdje propustili.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider