Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Idu na sigurno

Ništa od Panuccija, Crespa ili Seedorfa: Osijek će dobiti trenera Hrvata

Čovjeku koji je u posljednje vrijeme sjedio na klupi skinut je prefiks v.d...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi trener nogometnog kluba Osijek je Ivica Kulešević, koji je u posljednje vrijeme obnašao dužnost vršitelja dužnosti trenera.

Kulešević je prije nešto manje od dana sjeo na klupu osječkog prvoligaša nakon što je smijenjen Dino Skender. Poraz od Lokomotive u Kranjčevićevoj, koji je stigao nakon domaćeg HNL remija s Varaždinom, presudio je Skenderu, a Kulešević je tada označen kao privremeno rješenje.

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović u medijima je izjavljivao kako želi u Gradski vrt dovesti neko zvučno ime iz inozemstva. Spominjali su se Christian Panucci, Hernan Crespo i Clarence Seedorf - igrački velikani koji su se po završetku karijere otisnuli u trenerske vode.

Tri utakmice, tri pobjede i 14 postignutih golova

Svo to vrijeme dok je Meštrović tragao za novim trenerom, Kulešević, koji je dugogodišnji djelatnik Osijekove Škole nogometa, nizao je dobre rezultate. Prvo su u Kupu Osječani s 8:0 deklasirali vukovarskog niželigaša Vuteks Slogu, a raspucanost su potvrdili i na uvijek neugodnom prvenstvenom gostovanju u Koprivnici, gdje su s 4:0 pregazili Slaven Belupo. Prije reprezentativne stanke još su na domaćem terenu pobijedili Goricu s 2:1.

Službena potvrda da će Kulešević biti novi trener očekuje se tijekom idućih dan-dva, kad se predsjednik Meštrović vrati u grad na Dravi s poslovnog puta.

Dodajmo kako Osječane nakon reprezentativne stanke očekuje gostovanje kod Intera u Zaprešiću, ove nedjelje s početkom u 15:00.

Hrvatska u ždrijebu (Foto: AFP) Ždrijeb skupina za Euro 2020. bit će najčudniji u povijesti, a moguće je i da se ponovi divider

Rezultati by SofaScore
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider