Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hit na društvenim mrežama

Nije mu oprostio: Salah nije ni trepnuo na Ramosov potez kod dodjele nagrada

U Grimaldi Forumu u Monte Carlu se dogodila neobična scena, koja je podsjetila na prošlosezonsko finale Lige prvaka.

Ramos dotaknuo Salaha po ramenu koje mu je ozlijedio (Screenshot: Twitter)

Na svečanoj ceremoniji u Monte Carlu ovog je četvrtka, osim ždrijeba skupina Lige prvaka, održana i dodjela individualnih priznanja za prošlu sezonu pod okriljem UEFA-e.

Stigle su brojne nogometne face koje su se smjestile u Grimaldi Forumu, a slučajno ili ne, organizatorima se prilikom određivanja gdje će tko sjediti potkrao jedan mali gaf.

Smjestili su Mohameda Salaha točno ispred Sergija Ramosa, što kod mnogih evociralo uspomene na prošlosezonsko finale Lige prvaka, u kojem je Španjolac Egipćaninu devastirao finiš najbolje sezone u karijeri.

Uništio mu kraj bajkovite sezone

Podsjećamo, Salah je sprašio 32 gola u Premierligi i bio najzaslužniji za Liverpoolov plasman u finale Lige prvaka, a nakon tog finala u Kijevu trebao se odmoriti na nekoliko dana i započeti pripreme s reprezentacijom Egipta za nastup na Svjetskom prvenstvu.

A onda je u 26. minuti dvoboja s Realom Ramos složio polugu na njegovoj lijevoj ruci i ozlijedio mu rame, zbog čega je egipatski as nekoliko minuta kasnije u suzama izašao iz igre, naknadno propustivši i pripreme egipatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, kao i dvoboj prvog kola s Urugvajcima.

Poslije toga su se pojavila brojna nagađanja oko toga je li Ramos namjerno ozlijedio Salaha s obzirom da je stoper Reala i ranije u nekim supervažnim utakmicama znao ozljeđivati (i pokušavati ozlijediti) najbolje igrače protivničke momčadi.

Modrić čestitao, Salah ignorirao

Ne znamo što o Ramosovim namjerama misli Salah, ali sinoć je dao do znanja kako mu još uvijek nije zaboravio ni oprostio taj nasrtaj.

U trenutku kad se Ramos vraćao s pozornice s nagradom koju je dobio za najboljeg braniča Europe za prošlu sezonu, prije nego li je sjeo na svoje mjesto potapšao je Salaha upravo po tom ramenu koje mu je prije tri mjeseca ozlijedio. Egipćanin nije niti trepnuo, dok se Luka Modrić, koji je sjedio pokraj njega, okrenuo i čestitao svom suigraču.

Ta scena ubrzo je postala pravi hit na društvenim mrežama koje su "eksplodirale"...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider