Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte video

VIDEO Užarena atmosfera na presici: Novinar napao Glovera!

Burno je bilo na press konferenciji u prostorijama Istre 1961 u Puli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dugo vremena pred novinarima se u Puli pojavio Michael Glover, izvršni direktor Istre 1961.

Kad je ovaj američki odvjetnik (kao predstavnik tvrtke Round Midnight Investments) postao čelni čovjek istarskog prvoligaša obećavao je brda i doline. Između ostalog, pričao je o plasmanu u Europu, stabilnom i organiziranom klubu kojem će na čelu biti on.

Umjesto europske drugoligaška Istra?

Nepunih 11 mjeseci od Gloverova dolaska ne samo da se ništa od toga nije ostvarilo nego je Istra blizu ispadanja. Trenutno devetoplasirani, zbog katastrofalne forme (za pobjedu ne znaju od 17. listopada prošle godine) i izuzetno teškog rasporeda (gostovanja na Maksimiru i Rujevici u posljednja tri kola) puno su bliže tome da ih prestigne probuđeni Zagreb i izravno ispadnu iz HNL-a nego da uhvate osmoplasirani Osijek i izbjegnu dodatne kvalifikacije u kojima snage odmjeravaju deveti iz Prve protiv drugoplasiranog iz Druge lige.

U takvoj situaciji pokušavao je Glover ostaviti dojam čovjeka koji drži sve konce u rukama, ali nije mu išlo. U jednom trenutku do njega i njegovih suradnika došao je glavni urednik Regional Expressa Nenad Marjanović Fric koji mu je podijelio pitanja i odgovore u intervjuu iz srpnja prošle godine prozvavši ga glavnim krivcem za alarmantno stanje u klubu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu Regional Expressa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider