Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ništa od ljubimca igrača

Benitez nije pozvan na večeru s igračima, navijači odabrali novog trenera

U Madridu su se igrači Reala okupili na božićnom domjenku na kojem nije bilo Rafe Beniteza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stanje u Real Madridu je sljedeće: komunikacija igrača s trenerom Rafom Benitezom je na najnižem nivou, a mediji i navijači mu biraju nasljednika. Nogometaši madridskog kluba imali su u srijedu navečer božićni domjenak. Na njemu nije bilo Beniteza niti ikoga iz stručnog stožera.

Izjave nitko nije davao, a tamošnji mediji prenose kako su se igrači pokušali ponovno povezati i ujediniti uoči nastavka prvenstva i dvije domaće utakmice s Rayom i Real Sociedadom. Dvije pobjede bile bi veliki posao uoči prve utakmice u 2016. godini kada ih, kao i na početku ove godine, opet čeka Valencia na svom terenu.

Nakon što su mediji jučer na naslovnicama objavili kako je Zinedine Zidane spreman za posao trenera Reala, dok izvori bliski Francuzu govore kako bi on ipak pričekao do ljeta, svog su favorita izabrali i navijači u anketi Asa.

Naravno, izbor velike većine pao je upravo na legendarnog nogometaša Juventusa i Reala koji je dobio čak 72% glasova. Za ostanak Rafe Beniteza odlučilo se svega 13% glasača, dok je više od njega (15%) dobio i treći ponuđeni izbor – Victor Fernandez.

Riječ je o sadašnjem treneru Deportiva iz La Corune s kojim je prošlo kolo osvojio bod na Camp Nouu protiv Barce. Dolazi iz Zaragoze koju je trenirao u dva navrata i s kojom je uzeo Kup kupova 1995. godine. Osim brojnih španjolskih klubova vodio je i Porto nakon Josea Mourinha i osvojio naslova svjetskog klupskog prvaka odnosno tadašnji Interkontinentalni kup.

Vidjet ćemo što nas čeka u skoroj budućnosti jer u Europi su na pomolu su brojne migracije nogometnih trenera. Jedno je sigurno, Carlo Ancelotti se neće vratiti u Madrid, što bi željeli najviše igrači koji su ga sve češće spominjali zadnjih tjedana. Navodno je Talijan već sve dogovorio s Bayernom kojeg na kraju sezone napušta Pep Guardiola.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider