Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koji vam je ljepši?

VIDEO: Messi i Rakitić zabili golčine, a onda šok i veliki kiks Barce!

Unatoč prelijepim golovima Ivana Rakitića i Lea Messija, Barcelona nije uspjela pobijediti Deportivo na svom stadionu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona i Deportivo odigrali su 2:2 na Camp Nouu u 15. kolu Primere. Već drugo kolo zaredom Barcelona ne zna za pobjedu. Remi kod Valencije još su navijači mogli nekako probaviti, ali novi remi protiv slabašnog Deportiva šokirao je publiku na Camp Nouu.

Leo Messi i Ivan Rakitić zabili su spektakularne pogotke za vodstvo Barce 2:0. Messi je pogodio iz slobodnog udarca s 25 metara, a hrvatski nogometaš je zabio prelijepi zgoditak s 18 metara. Bila je to lijepa proslava titule najboljeg hrvatskog sportaša u 2015. u izboru sportskih novinara.

No, momčad iz La Corune se nije predavala i šokirala je Nou Camp golovima Lucasa Pereza (78) i Alexa Bergantinosa (87).

Ovo je već treća utakmica u nizu u kojoj Barcelona nije pobijedila. Nakon što su Realu, Romi, Real Sociedadu i Villanovenseu zabili u četiri utakmice čak 20 pogodaka, moćni stroj je malo usporio. Remiji protiv Valencije, Bayera u Ligi prvaka i sada Deportiva zabrinut će Luisa Enriquea.

Barca je prosula prednost pred madridskim Atleticom koji će se ako sutra pobijedi Athletic Bilbao izjednačiti po broju bodova, dok će Real u slučaju pobjede kod Villarreala doći na svega dva boda zaostatka.

Barcelona sada odlazi na Svjetsko klupsko prvenstvo u Japanu, pa će propustiti 16. kolo.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider