Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neke se ne može kupiti

VIDEO Sprema se vrući prijelazni rok: Biseri HNL-a i velika trenerska imena

Ostalo je još svega 15-ak dana do otvaranja zimskog prijelaznog roka na nogometnom tržištu. A ovaj bi rok mogao biti izrazito zanimljiv ne samo za neke velike igrače, već i za jaka trenerska imena...

Milijuni bi se mogli vrtjeti i oko hrvatskih igrača. Posebno nekolicine bisera iz domaćeg HNL-a. Marko Pjaca je i u ovom prijelaznom roku najtraženija HNL roba. Ali nije jedini, naglašava naš etablirani agent u Italiji.

"Postoji velik interes za Marka Pjacu. Tu još iz HNL-a su posebno interesantni Nikola Vlašić, Marko Rog i Balić iz Hajduka. To su otprilike neka imena koja se intenzivno vrte. Ne samo na talijanskom 'mercatu', nego na europskom 'mercatu'", rekao je Marko Naletilić.

Od onih koji već igraju u inozemstvu, najtraženiji je Marcelo Brzović. Za 'EpicBrozom' ozbiljno su zagrizli Arsenal i Chelsea, ali trebat će isplatiti minimalno 15 milijuna eura. Stipe Pletikosa praktički je već novi igrač slavnog Deportiva, dok Andrej Kramarić mora pobjeći iz Leicestera.Jer tamo senzacionalno igra dvojac Vardy - Mahrez koji je zaludio cijelu Europu.

"Nitko ih ne može kupiti! Nitko nema toliko novca! Nitko!", poručio je Claudio Ranieri.

Upravo je taj Leicesterov ubojiti tandem prošlog vikenda možda i presudio Mourinhu. Jer danas je Abramovič sazvao hitan sastanak u Chelseaju. I sada je i Mourinha strah.

"Želim ostati. Nadam se da će gospodin Abramovič i uprava također željeti da ostanem trener Chelseaja, jer ja zbilja želim i dalje biti ovdje", izjavio je Mourinho.

No stručnjak Gol.hr-a za nogomet vidi mogućnost da se Gospodin Posebni vrati u Real. Uz Zinedinea Zidanea, glavni je kandidat za nasljednika Rafe Beniteza.

"Simptomatično je da se u isto vrijeme razgovara o odlasku Mourinha iz Chelseaja i otkazu Beniteza u Real Madridu, a špekulira se da Florentino Perez želi vratiti Mourinha na klupu Reala, tako da se poklapa što se toga tiče", rekao je Ivica Medo.

Druga dva velika trenerska transfer vežu se uz Bayern. Guardiola sljedeći tjedan objavljuje ostaje li u Bavarskoj.

"Špekulira se da će najvjerojatnije u Englesku. Franz Beckenbauer, počasni predsjednik Bayerna, misli da će otići u Manchester United", objašnjava Ivica Medo.

A onda bi umjesto njega mogao doći...?

"Carlo Ancelotti je najveći kandidat i prilično je izvjesno da će on postat novi trener Bayerna."

Kod najvećih zvijezda najzanimljivije je oko Zlatana Ibrahimovića. Još nije produžio ugovor s PSG-om i na ljeto bi mogao biti slobodan igrač. Dovoljno da već sada krenu priče o novom velikom transferu, kao na primjer u Real Madrid ili Manchester United.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider