Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nepopularan u Madridu

Pobuna u Realu: Navijači "tjeraju" uvrijeđenu zvijezdu iz kluba

Iako rijetko igra, nezadovoljna je zvijezda glavna tema španjolskih medija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako već dugo nije u planovima Zinedinea Zidanea, James Rodriguez je u posljednjih tjedan dana oteo naslovnice glavnim igračima Kraljeva poput Cristiana Ronalda i Luke Modrića. Razlog je budućnost nezadovoljne zvijezde koja je Real koštala čak 80 milijuna eura.

Rodrigeuz je podigao prašinu izjavama nakon finala Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu kada je rekao da osjeća gorčinu što nije igrao u finalu. Izjavu je kritizirao Sergio Ramos rekavši da „ovo nije vrijeme ni mjesto za iznošenje osobnih problema.“

Uvrijedio suigrače, a nije popularan ni među navijačima

Nije tajna da je James pred odlaskom iz Reala, a svoje su mišljenje dali i navijači. U anketi Asa je 25 tisuća glasača osjetnom većinom „presudilo“ Kolumbijcu. Njih 71 posto se izjasnilo za odlazak Jamesa, dok ih 29 posto i dalje želi gledati Kolumbijca u bijelom dresu.

Interes za Jamesa pokazuju mnogi klubovi. Kolumbijcu je tek 25 godina i još ima sasvim dovoljno vremena za revitalizaciju karijere u nekom od velikana koji ga traže. Najizglednijim se čini odlazak na Otok gdje u redu čekaju Arsenal, Manchester United i Chelsea.

Saga će vjerojatno završiti poslovnim porazom Florentina Perezea kojem za skupo plaćeno pojačanje nude „tek“ oko 40 milijuna eura. Perez bi htio barem 60, a jedini koji je toliko spreman ponuditi je katarski klub Al Sadd, što je opet malo vjerojatna opcija budući da na takve destinacije obično odlaze igrači na zalasku karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider