Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rastanak se primakao

Razočarana zvijezda napušta Real Madrid: Platili ga kao suho zlato

James Rodriguez je nezadovoljan u Realu i želi napustiti Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kolumbijski reprezentativac i vezni nogometaš Real Madrida, James Rodriguez, nezadovoljan što u finalu svjetskog klupskog prvenstva opet nije dobio priliku igrati, poručio je kako će u idućih sedam dana odlučiti hoće li napustiti klub u siječnju.

"Ne mogu garantirati da ću ostati. Imam ponude i sedam dana za razmisliti. Sretan sam u Madridu, no želim igrati više", izjavio je u nedjelju 25-godišnji nogometaš. "Osjećam gorčinu što nisam igrao u finalu no sretan sam zbog titule. Skupio sam ih 15 u karijeri", rekao je američkim medijima nakon utakmice u Japanu a prenose španjolske sportske novine Marca.

Real Madrid je u nedjelju nakon produžetaka pobijedio japansku Kashimu s 4-2 a trener Zinedine Zidane je počeo susret s trojicom veznih igrača - Lukom Modrićem, Tonijem Kroosom i Casemirom. Kasnije je s klupe podigao hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića i Isca Alarcona čime jedino James na toj poziciji nije ušao u igru.

On je ove sezone sudjelovao u 16 utakmica tijekom kojih je 9 puta asistirao te zabio dva gola. Njegov zastupnik je Portugalac Jorge Mendes, jedan od najmoćnijih nogometnih menadžera koji zastupa i Cristiana Ronalda, posljednjih dana prokazan za izbjegavanje plaćanja poreza u Španjolskoj.

U polufinalu svjetskog klupskog prvenstva James je odigrao 18 minuta te je asistirao za gol u pobjedi od 2-0 nad meksičkom Americom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider