Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lica sve govore...

Kakvi "majstori": Navijači Liverpoola umjesto u Genk doputovali u - Gent!

"Utakmicu su gledali u jednom pubu i atmosfera je bila odlična", prepričavaju Englezi.

Navijači Liverpoola doputovali u Genk umjesto u Gent (Foto: Facebook) (Foto: Facebook)

Dva navijača Liverpoola propustili su utakmicu Lige prvaka između Genka i Redsa jer su zamijenili gradove, pa su tako umjesto u Genku završili u 150 kilometara udaljenom Gentu.

Na njihovu žalost to su shvatili tek sat vremena prije početka utakmice kada je već bilo kasno.

"Utakmicu smo na koncu gledali u jednom pubu i atmosfera je bila odlična", kazao je Rob iz Londona dodavši: "U hotelu su nas čudno gledali kada smo im rekli kako smo došli na utakmicu, ali tek kada smo izašli u restoran, konobar je bio navijač Genta i rekao nam je za našu pogrešku. Bili smo slomljeni."

Njegov prijatelj, Lee iz Leicestera nadao se kako cijela priča neće postati viralna.

"Stvarno nam je neugodno. Nadali smo se da će naša pogreška proći neopaženo, ali naši su prijatelji zaslužni za našu 'slavu' ", dodao je.

Zlatan Ibrahimović zabija u El Traficu (Foto: AFP) Kako je rastući derbi u SAD-u nadmašio čak i NBA spektakl: Zlatanov osobni okršaj protiv velikog rivala divider

Rob i Lee mogu žaliti što su propustili utakmicu jer je dvoboj na Luminus Areni bio sjajan, a europski prvak je pobijedio sa 4:1.

Za njihovu utjehu, čelnici Genta ponudili su im besplatne ulaznice za njihov susret Europske lige sa Wolfsburgom koji se igrao ovog četvrtka.

"Idući put ćemo se morati malo bolje pripremiti", dodao je Rob.

Benficini navijači otputovali u krivi Frankfurt

Prije nekoliko mjeseci navijači Benfice su otputovali u krivi Frankfurt na utakmicu protiv Eintrachta. Umjesto u Frankfurtu na Majni završili su u 650 kilometara udaljenom Frankfurt an der Oderu.

Momčad Barcelone (Foto: AFP) Pucali su zidovi u Pragu, Barci prijeti crni scenarij: Izgubit će silne milijune i vjerojatno Messija divider

Sličnu pogrešku napravili su španjolski i švicarski navijači za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji prošle godine.

Španjolci i Švicarci su Rostov na Donu zamijenili sa 1300 kilometara udaljenim Rostovom Velikim.

Briljirali su i Španjolci i Švicarci

Skupina španjolskih navijača koja je željela prenoćiti u Rostovu na Donu na putu prema Sočiju, gdje je Furija igrala utakmicu protiv Portugala, rezervirala je hotel u Rostovu koji se nalazi u regiji Jaroslav u blizini Moskve i koji nazivaju Rostov Veliki premda ima samo 30.000 stanovnika.

Još veću glupost je napravila skupina švicarskih navijača koja je zbog zabune s gradovima propustila utakmicu protiv Brazila. Umjesto u Rostov na Donu, oni su otišli u Rostov Veliki i kada su shvatili pogrešku, bilo je kasno. Švicarska je sjajnom predstavom zadržala Brazil odigravši 1:1, a navijači su utakmicu gledali u jednom od hotela u Rostovu Velikom i postali predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider