Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvijenac Budimira

Napoli ne posustaje: Nova pobjeda za bijeg od Juventusa!

Gosti su privremeno izjednačili, ali vodeća momčad talijanskog prvenstva postigla je nakon toga još dva pogotka za nova tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Napolija i Lazija ubilježili su pobjede u 11. kolu Serie A, dok je bivši igrač zaprešićkog Intera i Lokomotive Ante Budimir postigao svoj prvi gol za Crotone.

Budimir je svoj prvijenac postigao u 17. minuti susreta Crotone - Fiorentina (2:1), Trotta je samo dvije minute kasnije povećao na 2:0, a momčad iz Firence je smanjila u 44. minuti preko Benassija. Budimir je igrao do 79. minute, dok je Milan Badelj odigrao cijeli susret kod Fiorentine.

Napoli je je zadržao vrh ljestvice domaćom pobjedom protiv Sassuola od 3:1, pa Napolitanci i dalje imaju tri boda više od Juventusa (koji se pobjedom kod Milana u derbiju kola privremeno s njima izjednačio) i Lazija. Allan, Callejon i Mertens bili su strijelci za Napoli, za koji je Marko Rog igrao od 76. minute.

I Lazio je zadržao niz pobjeda demoliravši s 5:1 u gostima novoga prvoligaša Beneventa, koji još uvijek, ni nakon 11 kola, nema nijedan bod. Rimljani su već nakon prvog dijela vodili s 3:0, a s devetom pobjedom su samo na tri boda od lidera Napolija.

Udinese je s 2:1 pobijedio u Udinama Atalantu, a Andrija Balić i Stipe Perica su ostali na klupi domaćina. Sampdoria je Genovi s 4:1 slavila protiv Chieva, a Ivan Strinić je odigrao svih 90 minuta za domaćina. Novi prvoligaš SPAL je u Ferrari došao do minimalne pobjede (1:0) nad Genoom koju vodi naš Ivan Jurić.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider