Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdio interes

Najbolji strijelac Europe dobio ponudu po želji: 'To je moj san, s njim želim raditi'

Izgleda da je još jedan Šahtarov Brazilac blizu prelaska u Premierligu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Fernandinha i Williana, sljedeći Brazilac koji bi mogao Šahtar zamijeniti jednim premierligašem je Alex Teixeira. Napadač je potvrdio interes Chelseaja te izrazio želju za rad s Joseom Mourinhom.

Brazilac se odlično predstavio u utakmici Lige prvaka protiv Reala, proširivši svoj učinak na 23 pogotka u 23 utakmice ove sezone – čime je najbolji strijelac u Europi.

Prema posljednjim informacijama, Šahtar bi mogao pustiti Teixeiru za oko 30 milijuna funti, a sam igrač potvrdio je da se na tome radi. Iako ne vidi da će do transfera doći u siječnju, vrlo je otvoren za promjenu kluba na ljeto.

''Ono što sam vidio i što mi je trener rekao su prijedlozi Chelseaja, Juventusa i PSG-a. Drago mi je da je stigao upit Chelseaja, jer radi se o velikom europskom klubu. To je moj san, pričao sam s puno ljudi koji imaju želju igrati u Premierligi i mislim da se radi o najkonkurentnijoj ligi svijeta'', rekao je Šahtarov Brazilac.

Kako sada stvari stoje, u najboljoj poziciji je Chelsea. Teixeira ima veliku želju raditi s Mourinhom, dok mu je Premierliga najizazovnija od svih. Od kada je stigao u Šahtar 2010. godine, ovaj 25-godišnjak je u 143 utakmice zabio 63 pogotka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider