Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Još im je samo krava falila'

Mourinho pati od amnezije: Obrušio se na defenzivnu igru i 'parkiranje autobusa'

Jose Mourinho nikad nije previše dobro prihvaćao poraze ili kritike na svoj račun, no nakon što je njegov Chelsea poražen kod Newcastlea (1:2) uistinu je pretjerao i nikako da stane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odmah nakon susreta se obrušio na sakupljače lopti 'jer su krali vrijeme', a manje od 48 sati kasnije zamjerio je treneru Newcastlea Alanu Pardewu na tome kako je njegova momčad igrala.

''Bilo bi najbolje da su na sredinu igrališta stavili kravu. Nedopustivo je u nogometu učiniti bilo što za pobjedu. Neki bi se branili s deset igrača, stavili ih sve na gol liniju, parkirali autobus, a za loptu ih nije briga. Učini što možeš da bi slavio, ali ne baš bilo kakvu glupost'', rekao je Mourinho i potom se požalio da nije prvi put da bolji izgubi.

Svi se još sjećamo polufinala Lige prvaka prošle sezone i utakmice između Atletica i Chelseaja, koja je bila izrazito sramotna od strane Mourinhove momčadi. A ukoliko se vratimo malo u prošlost i sjetimo pobjede Chelseaja nad Barcelonom od 1:0 bez ijednog udarca prema golu... (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider