Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'odnos dotaknuo dno'

Mourinho kažnjen, a zvijezda otkrila: 'Igrači ne žele više igrati za njega'

Novinar BBC-ja Garry Richardson dodatno je 'zakuhao' situaciju oko Chelseaja, točnije oko odnosa između igrača i menadžera Josea Mourinha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Radije ću izgubiti nego pobijediti za Mourinha". To su riječi jednog od ključnih igrača Chelseaja, čije ime ne želim otkriti", ispričao je Richardson.

"Odnos Mourinha i igrača dotaknuo je dno. Mnogim igračima je dosta načina na koji on riješava stvari u svlačionici. Dosta im je njegovih ispada. Najgora situacija je s Edenom Hazardom, najboljim igračem te momčadi", tvrdi Richardson.

Kao da to nije bilo dovoljno, Disciplinska komisija engleske Premierlige objavila je ovog ponedjeljka da je Mourinho suspendiran na jednu utakmicu zbog svog ponašanja, koje je odvelo do isključenja, za vrijeme susreta protiv West Hama. Chelsea će utakmicu protiv Stoke Cityja gledati od kuće ili u nekom pubu. Uz to, kažnjen je i s 40 tisuća funti.

Aktualni prvak Engleske nakon nepotpunog 11. kola drži 15. mjesto prvenstvene ljestvice sa svega 11 osvojenih bodova, 14 manje od vodećih Manchester Cityja i Arsenala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider