Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast!

Prekrasna gesta zvijezde Liverpoola: Uplakani dječak ovo će pamtiti zauvijek

Nogometaši Liverpoola pripremaju se za UEFA Superkup koji će se u srijedu igrati u Istanbulu.

Mohamed Salah i Louis Fowler (Foto: Twitter) (Foto: Platforma X)

Liverpool je pobjedom otvorio novu sezonu Premierlige, a tek što su arhivirali Norwich, Redsi su se morali treninzima za novi izazov koji ih čeka.

Riječ je o borbi za prvi trofej sezone i utakmici UEFA Superkupa gdje će kao osvajači Lige prvaka u srijedu u Istanbulu igrati protiv pobjednika Europske lige Chelseaja.

Jedan običan dan za igrače Liverpoola zauvijek će pamtiti njihov 11-godišnji navijač.

Louis Fowler je došao pred Melwood, Liverpoolov sportski centar i kamp, i tamo je žarko želio upoznati Mohameda Salaha.

Kad je vidio da Egipćanin u svom automobilu odlazi, potrčao je za njim, pao i razbio nos.

Salah se nije ponio kao neka razmažena zvijezda, zaustavio je automobil, pomogao dječaku, a onda i fotografirao s njim. Louis se nije nadao da će na ovaj način upoznati svog idola, ali definitivno je kako će ovaj trenutak pamtiti cijeli život.

PSG u osvetničkoj misiji: Tjeraju Neymara, a žele hrpu novca i - Modrića! Neymar i Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP) Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP)

Jeziva scena: Vjetar srušio krov stadiona poznatog nizozemskog kluba Vjetar srušio krov stadiona AZ Alkmaara (Foto: AFP) Vjetar srušio krov stadiona AZ Alkmaara (Foto: AFP) Igrači AZ Alkmaara (Foto: AFP)

Šesti Hrvat u povijesti Barcelone: "On ima taj hrvatski karakter i liderstvo" Luka Cindrić (Foto: Facebook) Luka Cindrić (Foto: AFP) Luka Cindrić (Foto: AFP) Luka Cindrić potpisao za Barcelonu (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider