Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pronađite Carla

Modrić i Ronaldo kod predsjednika Reala: VIDEO znak da je Ancelotti bivši?

Dok španjolski i europski mediji već danima spekuliraju tko će sljedeći sjesti na vruću klupu „kraljeva“, a Ancelottija sele od Manchester Cityja do Milana, Perez mudro šuti i očito čeka kraj sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo, Toni Kroos, Gareth Bale i hrvatski reprezentativac Luka Modrić „teškaši“ su iz svlačionice Real Madrida koji su založili kod predsjednika Florentina Pereza da zadrži Carla Ancelottija na trenerskoj klupi, pišu španjolski mediji.

Sumanute brojke sve govore: Pokazatelj da Barcelona 'dere' Real

Bahato ponašanje zvijezde Reala: Jurca po Madridu i laže policiji

Dok španjolski i europski mediji već danima spekuliraju tko će sljedeći sjesti na vruću klupu „kraljeva“, a Ancelottija sele od Manchester Cityja do Milana, Perez mudro šuti i očito čeka kraj sezone.

Na jučerašnjoj svečanoj ceremoniji, koju je organizirao Realov poslovni partner Microsoft, u Kraljevskoj ložu Santiago Bernabeua pojavila se kompletna momčad na čelu s trenerom. Nije ostao nezapažen suzdržan i prilično hladan odnos Pereza i Ancelottija. Iako su stajali jedan pored drugog, nisu razmijenili niti jednu dužu rečenicu. Nisu se gotovo ni pogledali. Perez je gledao u daljinu, izgledao je odsutno i nezainteresirano.

Prije no što se Talijan popeo na binu i hladno se rukovao s Perezom srdačno se zagrlio s Modrićem. Hrvatski veznjak navodno je jedan od igrača Reala koji su pledirali kod Pereza da zadrži Ancelottija.
Još uvijek se ne zna što Perez namjerava. Ako je odlučio zadržati Ancelottija, zašto to javno ne kaže? Bilo bi logično. Njegova šutnja je simptomatična.

Znakovito je i da se Ancelotti ne pojavljuje u reklami za novu Realovu aplikaciju za mobilne telefone i tablete. U reklami sudjeluje velik broj igrača Reala, ali ne i trener. Ancelottija nema ni u videu koji će se prikazivati kad Real postigne gol. Znači li to da je odluka već pala i da su Ancelottiju ipak odbrojani dani na Bernabeuu?


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider