Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Da je u Njemačkoj...

Bahato ponašanje zvijezde Reala: Jurca po Madridu i laže policiji

Zvijezda Real Madrida Karim Benzema ponovno je ulovljen za volanom bez vozačke dozvole, pišu španjolski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska prometna policija zaustavila je Benzemu u društvu nepoznate ženske osobe dok je vozio svoj skupocjeni Rolls Royce u blizini madridske zračne luke Barajas. Policija je zatražila dokumente, a Benzema je nemušto odgovorio da ih je zaboravio kod kuće. Nije imao ni vozačku, a ni prometnu dozvolu.

Provjerom u bazi podataka policija je na licu mjesta ustanovila da Benzemi zapravo nema vozačku. Oduzeta mu je prije dvije godine kada je vozio blizu dvjesto na sat na prometnici gdje je maksimalna dopuštena brzina dvostruko manja, a nakon toga nije slijedio zakonsku proceduru za povratak dozvole. Benzemu to očito nije spriječilo da se vozika po Madridu. Prilično bahato ponašanje, valjda po onoj - tko mi što može, ja sam igrač Reala.

Benzema je priveden, ali kako nije bio pod utjecajem alkohola nije zadržan na „hlađenju“. Francuz će uskoro morati na sud po hitnom postupku, bit će optužen za počinjenje kaznenog djela vožnje bez vozačke dozvole.

Benzemi je ovo četvrti teži prometni prekršaj otkada je stigao u Španjolsku. Već je jednom uhićen kako vozi bez vozačke dozvole. Ne zna se kolika će biti novčana kazna, ali pretpostavlja se da će ovaj put biti drakonska.

Primjerice, njemačka je policija u prosincu prošle godine uhvatila Marca Reusa, zvijezdu Borussije Dortmund, kako vozi bez vozačke dozvole. Nikada nije ni položio. Kazna je bila 540.000 eura.

Inače, Benzema je veliki ljubitelj automobila i brzina. U svojoj garaži ima nekoliko skupocjenih primjeraka, među njima i milijun i pol eura vrijedni Bugatti Veyron.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider