Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uz jednu iznimku

Krizi Milana nema kraja: Mihajlović povukao neuobičajeni potez

Sedmerostruki prvak Europe daleko je od svojih slavnih dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon šokantnog poraza od Atalante koji je uzrokovao eksploziju kod čelnih ljudi Milana, ali i kod trenera Siniše Mihajlovića, zbog serije loših rezultata u Milanu je došlo do kriznog sastanka i suočavanja predsjednika kluba Adriana Gallianija, trenera Mihajlovića i igrača momčadi.

Momčad je katastrofalnim rezultatima ugrozila šesto mjesto koje vodi u Europu sljedeće sezone, a Mihajlović je odveo momčad u karantenu na tjedan dana i poručio igračima da nitko ne može svojoj kući do kraja subotnjeg derbija protiv Juventusa. Nije novost da uoči važnih utakmica treneri odvedu igrače u karantenu na dan-dva, ali kad to naprave na šest dana onda je to svakako neobično.

Nakon toga pred momčad je došao i Galliani te održao žustar govor i jakim riječima zatražio od igrača bolje igre.

Galliani od momčadi zahtjeva da izbore izlazak u Europu, a igračima je ipak dozvolio kratak odlazak kući da uzmu potrebnu odjeću za odlazak na sprovod Cesarea Maldinija, velikana Milana koji je preminuo u nedjelju.

Rossoneri su posljednjih nekoliko sezona katastrofalni, u Europi nisu igrali niti prošle niti ove, a vidjet ćemo hoće li se na jesen vratiti.

Za to će imati dvostruku priliku - ukoliko u finalu Kupa (igra se na jednu utakmicu na rimskom Olimpicu) uspiju iznenaditi Juventus i osvojiti trofej, izborit će izravno mjesto u grupnoj fazi Europa lige.

Ako izgube od Juventusa, onda će u Serie A morati sačuvati šesto mjesto kako bi izborili treće pretkolo EL-a. Uoči posljednjih sedam kola imaju bod više od vrlo dobrog Sassuola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider