Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzima sve u svoje ruke

Messijev ultimatum Barci: Evo koga želi prodati, a koga kupiti

Lionel Messi postavio je ultimatum pred čelnike Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi navodno je postavio dva uvjeta pred čelnike Barcelone ako žele da produži ugovor; godišnju plaću od 35 milijuna eura plus pet milijuna bonusa i dovođenje istinskih pojačanja. Messi uz to želi imati pravo glasa kod odabira tih pojačanja.

Real sprema spektakularan transfer: Pada svjetski rekord!

Prema navodima Diario Gola Argentinac traži da Barca proda Ardu Turana, Andrea Gomesa i Paca Alcacera, a da umjesto njih dovede barem trojicu od ove petorice igrača: Hector Bellerin, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Bernard Silva i Ousmane Dembele.

Barceloni nasušno nedostaje desni bek pa je Bellerin glavna meta. Barcelona je prošlog ljetos potrošila 123 milijuna na nove igrače, a ni za jednog od njih ne može se reći da je opravdao ulogu pojačanja. Spekulira se da je to jedan od razloga zašto je Messi odlučio preuzeti sve u svoje ruke. Messi želi pravo veta na odabir pojačanja i želi da ga se pita kod kupovine novih igrača.

Diario Gol piše da Argentinac smatra kako Barcelona nema izbalansiranu momčad, ali ni dovoljno širok fond kvalitetnih igrača koji su sposobni uklopiti se u tradicionalni 4-3-3 ili 3-4-3 sustav katalonskog kluba.

Messi je navodno mišljenja da bi se Realov veznjak Isco idealno uklopio u Barcin sustav i stil igre. To je i razlog zašto Barca ne odustaje od Isca, kojem je navodno ponudila 20 milijuna eura bonusa ako odbije produžiti ugovor s Realom i ako odbije transfer u neki od inozemnih klubova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider