Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slatke muke

Dolaskom Higuaina Mandžo je postao 'višak': Bira između londonskih rivala

Mario Mandžukić vrlo će vjerojatno ovoga ljeta promijeniti sredinu u kojoj nastupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić mogao bi postati 'žrtva' dolaska Gonzala Higuaina u Juventus i karijeru nastaviti u Premiershipu, prenose talijanski mediji.

Kako se navodi za napadača hrvatske vrste i torinske 'Stare dame' najveći interes pokazali su londonski klubovi Arsenal i West Ham.

Arsenal je u prednosti prije svega zbog Lige prvaka, dok je adut West Hama bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

"Topnici" su do sada imali frustrirajući prijelazni rok i Arsene Wenger je doveo samo jednog igrača. Iz Borussije Moenchengladbach je za 45 milijuna eura stigao veznjak Granit Xhaka. Otočki mediji pišu kako Wenger traži kvalitetnog napadača koji bi osnažio momčad. Njegov prvi izbor bio je napadač Lyona Alexandre Lacazette, no Francuzi traže čak 50 milijuna eura.

U potrazi za napadačem je i Bilić. Hrvatski stručnjak je u redove 'Čekičara' pokušao dovesti napadača Milana Carlosa Baccu i napadača Juventusa Simonea Zazu, no čini se kako neće biti ništa od tih transfera. Bilić je ovoga ljeta doveo trojicu igrača. Norveški veznjak Havard Nordtveit je stigao iz Borussije Moenchengladbach, veznjak Sofiane Feghouli je bivši član Valencije, a napadač Gokhan Tore je stigao na posudbu iz Bešiktaša.

Mandžukić je u Juventus stigao u lipnju 2015. godine i prvoj sezoni je osvojio dvostruku krunu - prvenstvo i kup. U 36 nastupa zabio je 13 golova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider