Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio drugu utakmicu zaredom

'Mandžukić nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali je potreban Juventusu'

Juventus je u nedjelju svladao Palermo s 3-0, a u strijelce se upisao i naš Mario Mandžukić koji je tako zabio drugu utakmicu zaredom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić zabio je prvi pogodak na utakmici. Bio je to njegov treći pogodak u zadnja četiri nastupa, te ukupno peti ove sezone u svim natjecanjima.

VIDEO 'Leteći' Mandžo poveo Juve prema pobjedi i vrhu Serie A

''Mandžukić je osvojio Ligu prvaka, igrao za Bayern i Atletico. Možda nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali ima karakteristike potrebne za ovu momčad. Mandžukić je dao svoj doprinos, brojke govore za njega'', rekao trener Juventusa Massimiliano Allegri pa se osvrnuo na situaciju s napadačima:

''Dybala je odličan tehničar kojem više odgovara igrati iza napadača, dok su Mandžukić i Morata igrači šesnaesterca. Ovisno o utakmici kakva nas čekam, biram između napadača.''

S obzirom na situaciju s napadačima i kritike koje su pratile Mandžu od početka sezone, nadamo se da je ovo znak kako se počeo vraćati u staru formu. Ili je barem povratio osjećaj za pogodak. Zabio je u dvije važne utakmice za Juve i Allegri će ga sigurno teže ostaviti na klupi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider