Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trese ih kriza

Trener Osijeka: "Manchester United i mi igramo trenutno najgori nogomet u Europi"

Nakon mizernog učinka u nastavku sezone trener Osijeka iskreno se izrazio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se u nastavku sezone nisu makli iz Slavonije, odigravši tri utakmice u svom Gradskom vrtu i slavonski derbi s Cibalijom u Vinkovcima, nogometaši Osijeka ostvarili su loš učinak.

Osvojili su pet od mogućih 12 bodova, uzevši mjeru samo aktualnom prvaku Rijeci, u susretu koji su praktički cijelog igrali s igračem više (u šestoj minuti izravni crveni karton dobio je Dario Župarić i olakšao Osječanima put do pobjede).

Vremenske neprilike i odgode koje su nastale poremetile su ritam osječkih nogometaša koji, nakon remija u Vinkovcima, nisu uspjeli pobijediti niti Inter Zaprešić.

Ove srijede u Gradskom vrtu malobrojni su ih gledatelji (njih samo 1021 na stadionu) "počastili" zvižducima i uvredama. Niti to nije pokrenulo igrače Zorana Zekića koji su u konačnici strahovali i za taj jedan bod jer su posljednjih pola sata bili s čovjekom manje na terenu nakon isključenja Gorana Milovića.

Poslije utakmice Zekić je u (polu)ozbiljnom tonu ispalio:

"U ovom trenutku Manchester United i mi igramo najlošiji nogomet u Europi."

U Osijeku su tijekom stanke glasno najavljivali borbu s Hajdukom i Rijekom za drugo mjesto, ali s obzirom na to kako igraju, mogu biti sretni što imaju dovoljno veliku bodovnu zalihu u odnosu na petoplasirani Slaven Belupo i što su, nikad ranije, osigurali nastup u Europi iduće sezone...

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider