Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fali samo Zebec

Malo su promijenili uloge: Dinamu (skoro) ista sudačka postava u Rijeci

Poznate su službene osobe za peto kolo HNL-a u kojem jedan susret plijeni posebno veliku pozornost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Peto kolo Hrvatski Telekom Prve lige igra se od petka do nedjelje, a već će prva utakmica pobuditi ogromno zanimanje.

Rijeka će na Rujevici ugostiti Dinamo u petak s početkom u 19:00 i pokušati ga pobijediti kako bi vratila prvu poziciju, ispuštenu porazom od Osijeka u Gradskom vrtu.

Glavni sudac utakmice bit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomoćnici će mu biti Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka, a četvrti će sudac biti Goran Pataki iz Đakova. Dodatni pomoćni suci su Igor Križarić iz Čakovca i Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline.

Zanimljivo je kako je ovo gotovo identična sudačka postava kao na nedjeljnom derbiju Dinamo - Hajduk iza kojeg su ostale sumnje u regularnost prvog i trećeg pogotka Zagrepčana. Nema jedino glavnog suca Marija Zebeca umjesto kojeg je uskočio Igor Pajač kao dodatni pomoćni sudac, a Zebecovu ulogu obnašat će Tihomir Pejin, koji je na Maksimiru bio dodatni pomoćni sudac.

Suci koji su sudili Rijeci u Gradskom vrtu dijelit će pravdu na Poljudu na ogledu između Hajduka i Slaven Belupa. Fran Jović će umjesto glavnog biti četvrti, a Dalibor Mlakar obrnuto. Pomoćnik je jedan isti (Ivica Modrić), a drugi je novi u odnosu na osječku utakmicu - Krunoslav Ambrinac mijenja Igora Krmara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider